lusso
lusso

LUSSO NEWS

 

We like to keep our clients up to date with the latest news here at Lusso.

 

 

 

 

 

Archive

Twitter

  • Proud moment for @Lusso_Ltd yesterday - FIS Silver Award in the Partitioning Category! Thanks for a great day‚Ķ twitter.com/i/web/status/1...
    - 12:05 PM Jun 6th
    @ Lusso
 

 

Downloads Help Box

      Click here to see our downloadble content. If you are a registered user of Lusso you will be able to access drawings and specification tenders.

 

SILVER AWARD - LUSSO RECOGNISED BY FIS

05.06.2018

Lusso are excited to announce that they have been awarded the FIS Silver Award 2018 in the Partitioning Category.  The award was to recognise our outstanding performance in the fit out of the University of the West of England Business School, designed by renowned architects’ Stride Treglown.

The presentation took place on 5th June 2018 at the annual FIS Lunch at the Dorchester Hotel in London which was attended by 480 members and guests including captains of the construction industry, and senior members of the architectural and interior design community.

The FIS Contractors Awards are presented annually to promote and encourage high levels of craftsmanship, with on-site visits by the judging panel to see for themselves the quality of each companys work.

This recognition of Lusso as one of the major providers of specialist glazed partitioning is a fantastic achievement, showcasing the capabilities, commitment and level of service of their project teams on some of the most prestigious projects currently in construction.  This award builds on their previous successes in this specialist category.



Lusso Chosen For Cardiff University's National Software Academy

18.04.2018

Leading regional contractor, Bray & Slaughter, have chosen Lusso to provide the glazed partitions on the refurbishment of the former Information Centre in the Old Station Building, Newport.

The award winning National Software Academy, which is run by Cardiff University, but based in Newport, aims to develop the next generation of digital experts.  Work will commence  shortly on the upper 3 floors of the 1920’s building to provide open plan offices for Academy.



Lusso Land New Science Centre At Tonbridge School

11.04.2018

Baxall Construction have appointed Lusso to install the glazed partitions for the £9.8m Science Centre at Tonbridge School.

The 3 storey extension to the existing building will incorporate science facilities, circulation space and a new entrance. In parallel, refurbishment and alteration works will be carried out to the existing Science Building.

Scheduled for completion in 2018, the scheme will be among the best school science facilities in the UK.




Fourth Major Win At Swansea University Bay Campus

27.03.2018

Vinci Construction have chosen Lusso to provide the glazed partitions on the new Navitas Building.  This will be the fourth project on Bay Campus for Lusso. 

The academic building will provide a high quality teaching facility for students, adding to the already impressive Bay Campus.  Internally the teaching, offices and ancillary spaces are located around a central triple-height atrium which will encourage meeting, informal learning and social interaction.  

The project was designed by Porphyrios Associates with Piper Whitlock Architecture taking on the project at the beginning of 2017 to develop the planning drawings through to construction. The anticipated completion date for the project is October 2018.




Lusso Appointed For UK Hydrographic Office

08.03.2018

Lusso are delighted to have been chosen by the main contractor’s,  BAM, to provide the glazed partitions on this prestigious new project. 


The UKHO’s Admiralty Way site will be developed to provide a new environmentally friendly office to create a collaborative working environment. The modern three storey office building is designed to accommodate 700 desks in an open plan arrangement with extensive meeting, breakout and interactive spaces.  Open balconies and bridges over the central atrium will create physical and visual connection between all parts of the building, resulting in an impressive sense of openness for such a large facility.

 

The new building will deliver up-to-date technology and working conditions to enable UKHO to sustain a long-term future as a data-centric organisation.




 

Back to Top

More